Tilbage til forsiden Tilbage til forsiden
 Info » Produktinformation   Log ind  |  Min Konto  |  Indkøbskurv  |  Til Kassen      
Gypsy Queen
Scrapbooking
Bevar mig vel
Produktinformation
Ordliste
Betingelser
Kontakt os

Søgning  
 

Indtast stikord herover
og klik på luppen
eller gå til
Avanceret søgning
Produktinformation
Gypsy Queen tilbyder Danmarks største udvalg af materialer til scrapbooking!
Alle vores varer er garanteret lignin- og syrefri!


Med ganske få undtagelser importerer vi alle vores varer fra USA. Der er ingen tvivl om, at det er det sted i verden, hvor man finder de suverænt bedste materialer til scrapbooking. Til gengæld må vi finde os i, at de ikke bruger de samme mål, sprog, standardstørrelser og mappesystemer, som vi er vant til i Danmark.
Papir til scrapbooking findes i to standard formater 12"x12" (30,5cmx30,5cm) og 8,5"x11" (21,5cmx28cm), og ingen af dem passer i en almindelig dansk plastlomme.
Hos Gypsy Queen har vi derfor besluttet, at det er bedre at tilbyde flere forskellige slags papir i én størrelse frem for kun halvt så mange i to størrelser. Derfor sælger vi kun papir i den store 12"x12" (medmindre andet er tydeligt anført). Man kan så selv vælge, om man vil købe de store albums og lave layouts i 12"x12" eller bruge sine gamle albums eller ringbind, skære papiret til og lave layouts i A4. På den måde får man også lidt papir til overs, som kan bruges andre steder.
I amerikanske ringbind er der tre ringe til forskel fra to eller fire i de danske. Dvs. at vi ikke kan klippe huller i et papir med en almindelig dansk hulklipper og få det til at passe i et amerikansk album, men mange af vores egne A4 plastic- og fotolommer har heldigvis så mange ekstra huller, at de godt kan sættes i både 12"x12" og 8,5"x11" album.
Alle varer med bogstaver og tekster er, med mindre andet er anført, også importeret. Dvs. at pakker og ark med alfabeter mangler de danske bogstaver ÆØÅ, og alle tekster er på engelsk. Derfor har vi valgt kun at forhandle et minimum af varer med ord og tekster til fordel for nogle lige så fantastiske produkter uden sprogvanskeligheder .
Priserne på varerne følger til en vis grad dollarkursen. Derfor må man regne med, at priserne vil svinge en smule. Du vil dog altid modtage dine varer til den pris, de havde, da du bestilte dem, medmindre der er tale om en tastefejl.